Modern lägenhet med en infinitypool och fantastisk utsikt

  • Bartholomew Sparks
  • 0
  • 3516
  • 842

ARRCC har gjort det igen. De slutförde nyligen inredningen i en lägenhet från Sydafrika och det ser fantastiskt ut. Uppmärksamheten på detaljer är helt enkelt fantastisk. Liksom alla deras projekt syftade den här till att vackert återspegla både klienten och platsen. Målet var att skapa en inredning som fängslar invånarna nästan lika mycket som panorama.

Lägenheten har fantastisk utsikt och drar full nytta av dem i alla vinklarVarje utrymme har sin egen identitet och sticker ut trots att det är en del av en öppen planlösning

Inuti lägenhetens betongskal finns en värld av skönhet och stil. De hisnande utsikterna är inriktade på inriktning och det känns nästan som om de fysiskt kommer in i vardagsrummen, vilket ger färg, friskhet och harmoni med dem. Hissen öppnar direkt in i de sociala områdena. Loungen, matplatsen och köket utgör en öppen planlösning med direkt tillgång till en täckt utomhusterrass.

Ur denna vinkel verkar infinitypoolen och himlen bli enUtomhus är geni. Trädstammen är en riktigt trevlig funktion, i linje med zenestetiken

Terrassen är mer komplex än vanligt och har en underbar infinitypool samt en utomhusdusch med en skulpturell trädstativ. Förutom dessa två element finns det också ett kök, en utomhus matplats och ett vardagsrum, alla med moderna utomhusmöbler och coola accentstycken. Övergången mellan inomhus- och utomhusutrymmena är sömlös och säkerställs av glasfickdörrar.

Mandalaen på dessa glidande glasdörrar ger både badrummet och sovrummet sofistikeradeNär glasdörrarna glider upp, tas barriären mellan sovrummet och badrummet helt bortHär är mandala från sovrummet. Det tar plats för väggkonst

Varje volym har sin egen uppsättning unika accentfunktioner. Master-sovrummet har till exempel dessa coola fickdörrar i glas med en underbar mandalasand som blästras på dem. Dess roll är att ge en känsla av integritet i båda utrymmen men också vara ett iögonfallande dekorativt element för deras dekorer. En himmelsäng med träklädsel i träkol ger sovrummet en maskulin touch som förbättras av tapeten som efterliknar betong.

Köksön fungerar som en rumslig avdelare men också som en bar tack vare dess träförlängningBarstolar är den visuella länken mellan öns kropp och bänkskiva samt väggpanelen på baksidanTrots att köket är öppet för de andra allmänna utrymmena känns det som sitt eget separata rum
MoreINSPIRATION
  • Varje utrymme och rum har sin egen personliga touch från klientens egen konstverkssamling

    I den öppna planen sociala volym, är tre utrymmen harmoniskt sammanlänkade, var och en bibehåller sin individualitet. Köket har till exempel en central ö med en flytande timmerbarförlängning. Öns kropp är ett kompakt grått kvarter. En inbyggd diskbänk är praktiskt och stör inte öns minimalistiska och linjära design. Förlängningen kompletteras av bänkpallar i höjd med träramar och grå lädersäten som matchar ön perfekt.

    Loungen har en soffa som vetter mot den väggmonterade TV: n men också utsikten som inramar den på båda sidorTV: n är placerad ovanför en modern öppen spis och tillsammans fyller de accentväggen precis rättPå vänster sida av TV-väggen öppnas bostadsområdet till en utomhusterrass som fungerar som en förlängning av den

    Loungen är organiserad på ett sådant sätt att den utnyttjar den fantastiska utsikten, oavsett om de glidande glaspanelerna är öppna eller stängda. TV: n och eldstaden är centrerade på den fasta väggdelen, inramad av gröna och gråa toner och med panoramautsikt. Klientens konstsamling distribuerades i hela lägenheten, vilket skapade karaktär och personlighet till utrymmena.

    Matsalen är placerad mellan köket och loungen och är en färgkälla för hela volymenGrå är den viktigaste färgen som används i hela lägenheten och kompletteras med livfulla färgskador här och därAlla dessa pendellampor med blåst glas lägger till färg i vardagsrummet och får utrymmet att vara lekfullt

    En uppsättning av sex blåsta pendellampor av glas i olika livliga färger hänger ovanför matbordet som sitter mellan köket och loungen. De är en källa till färg och skönhet för hela den öppna planen. En träpanel täcker en sektion av väggen, som fungerar som en visuell avdelare mellan matplatsen och de två funktionerna intill den.

    Ett av de två andra sovrummen har återvunnet träbeklädnad på väggen bakom sängenMarockanska mattor ger sovrummen en särskilt mysig och inbjudande lookDet återvunna virket på väggen lägger till mjuka färganteckningar i rummet

    Lägenheten har tre sovrum och ett av dem är dekorerat med återvunna timmerbitar som visas på bakväggen. Deras dämpade färger i kombination med träets naturliga värme och textur ger rummet ett trevligt och inbjudande utseende och balanseras av den grå sängen och de vita väggarna och taket. Det andra sovrummet är harmoniskt och välkomnande också. Dess färgglada väggkonst och accentkuddar är blandade med toner av grått och naturligt trä för en avkopplande effekt.

    I det tredje sovrummet är den huvudsakliga färgkällan ett inramat konstverk på bakväggen



Ingen har kommenterat den här artikeln än.

Inredning och vacker arkitektur.
En designblogg med idéer för inredning, arkitektur, moderna möbler, designprojekt och förslag.